Stichting Liz in Nijmegen (Lent)

Onze klassen

Stichting Liz (Leren interactie zorg) is een bijzondere klas voor kinderen van 0 tot 12 jaar met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking of een ontwikkelingsachterstand. Onze klas in Lent is kernpartner van Brede School de Geldershof. We werken nauw samen met de school en KION Kinderopvang. De school staat in een jonge, groeiende wijk. Op dit moment komen er 6 kinderen naar onze klas maar in januari verhuizen we naar een groter pand in dezelfde straat en dan kunnen we dagelijks 7 kinderen verwelkomen.

De kinderen in deze Liz Klas krijgen zorg, begeleiding en onderwijs op maat aangeboden door een specialistisch team. Dagelijks zijn er aansluitmomenten tussen de kinderen van Liz en van school en/of kinderopvang. We vieren alle vieringen gezamenlijk, spelen samen buiten en sporten ook regelmatig samen. Ieder kind heeft een individueel ontwikkelingsplan waarin doelen gesteld worden waar dagelijks aan wordt gewerkt. We werken gezamenlijk maar ook individueel waardoor er optimaal maatwerk mogelijk is en het kind zich zo goed mogelijk kan ontwikkelen.

Stichting Liz heeft kwaliteit hoog in het vaandel en heeft het ISO 9001 keurmerk behaald. Stichting Liz is een gecontracteerde zorgaanbieder in de regio’s: centraal Gelderland, Nijmegen eo, Limburg Noord en Brabant Noord-Oost. Tevens zijn wij een gecontracteerde zorgaanbieder vanuit de WLZ. Financiering kan dus volledig vanuit ZIN voor zowel de Jeugdwet als de WLZ.

Contactgegevens

Janine van Velthoven, teamleider
janine@stichtingliz.nl

Esther de Bruijn-Tobé, directeur
esther@stichtingliz.nl

website

Stichting Liz in Nijmegen (Lent)
22/07/2020
Joke Visser