Samen naar School klassen genomineerd voor Positivity Awards

Nieuws

Kinderen met een handicap die gewoon in hun eigen buurt naar school kunnen – hoe positief is dat?! Dat vinden ook de juryleden van de BID Positivity Awards. Zij nomineerden onze Samen naar School klassen voor de titel van Meest Positieve Bedrijf of Non-Profit Organisatie! Om die eervolle titel te winnen hebben we jouw hulp nodig. Breng jij je stem uit voor Samen naar School?

BID Positivity Awards

De BID Positivity Awards zijn opgezet om positieve ontwikkelingen in Nederland te belichten en verder te brengen. Met deze awards wordt aandacht gegeven aan de kracht van positiviteit. De awards inspireren om te denken in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden. En dat is ook precies wat wij doen met onze Samen naar School klassen!

Samen naar School

Een Samen naar School klas is een volledig aangepaste klas in een gewone school. Hier krijgen kinderen met een handicap zorg en onderwijs op maat. En waar mogelijk sluiten ze aan bij de andere kinderen van de school. Zo ontstaan vriendschappen en leren kinderen dat iedereen erbij hoort. De initiatiefnemers van de klassen worden met raad en daad ondersteund door het Gehandicapte Kind. Daardoor komen er steeds meer Samen naar School klassen in Nederland.

Stemmen

Vind jij Samen naar School klassen ook een positieve ontwikkeling? Breng dan je stem uit! Dat kan van 22 februari t/m 31 maart. Zo zetten we de ouders die deze klassen oprichten in het zonnetje! De juryvoorzitter van de vakjury van de Positivity Awards is Ali B: Verbinder, Ondernemer, Inspirator én Winnaar van de Positivity Award 2019. De winnaars worden bekend gemaakt op 22 april 2021.

Stem nu op Samen naar School:

Afbeeldingsresultaat voor button

Samen naar School klassen genomineerd voor Positivity Awards
22/02/2021
Joke Visser